OSCAR AND THE WOLF IN ZIGGO DOME AMSTERDAM

OSCAR AND THE WOLF IN ZIGGO DOME AMSTERDAM

Oscar and the Wolf fans kunnen hun hart ophalen. Na ‘headliner’ te zijn geweest op festival Down The Rabbit Hole én twee uitverkochte concerten in AFAS Live in 2017, keert De Belgische electropopact uit Gent nu terug naar Nederland voor een show in Ziggo Dome. De Belgische synthpopact met frontman Max Colombie komt op zaterdag 24 november naar Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert start aanstaande donderdag 26 april om 11.00 uur via Ticketmaster.nl.

Met debuutplaat Entity zijn ze niet meer te stoppen

Electropopsensatie Oscar and the Wolf en mode icoon Max Colombie maakt met debuutplaat Entity in 2014 furore en is sindsdien niet meer te stoppen. Het gelijknamige album, met daarop de singles Princes en Strange Entity, eindigde in Nederland hoog in de hitlijsten en kreeg in eigen land zelfs de platina status.

Afgelopen jaar verscheen het tweede album Infinity, die de zesde positie in de Nederlandse Album Top 100 behaalde en waarvan de eerste single Breathing tot 3FM Megahit werd bekroond. Zojuist maakte radio 3FM de release van de nieuwe single Fever bekend.

Stapje voor stapje verwierf Oscar and the Wolf sterrenstatus

Colombie, het magistrale brein achter de Belgische groep, weet met zijn imponerende liveshows zalen te betoveren tot broeierige nachtclubs. Van Lowlands en Pinkpop tot Lollapalooza en Rock Werchter.

Stapje voor stapje verwierf Oscar and the Wolf sterrenstatus in binnen- en buitenland door de verrassende live uitvoeringen van zijn nummers en zijn bedwelmende stem. Na meermaals het Antwerps Sportpaleis te hebben uitverkocht, komen ze nu met hun liveshow naar de hoofdstad.

Over de Ziggo Dome

De Ziggo Dome is een concertzaal met de grootste capaciteit van Nederland. In het grote rechthoekige gebouw is plaats voor 17.000 toeschouwers. Deze zeventien duizend muziekliefhebbers zullen zich dan moeten verspreiden. Op de begane grond kunnen 6300 mensen terecht. In eerste instantie was de oorspronkelijke naam van het gebouw: Music Dome. Doordat er een samenwerking is gestart met Ziggo, luistert de naam van het muziekpand naar Ziggo Dome.

vrijetijdamsterdam.nl